Интимните отношения между младоженците придобиват съвсем различен блясък, след брака.

...
 
Интимните отношения между младоженците придобиват съвсем различен блясък, след брака.
Коментари Харесай

Виж кои са най-честите интимни проблеми при младоженците

 

Интимните връзки сред младоженците получават напълно друг искра, след брака. Независимо от това дали преди да си кажете „ да “, сте живели дружно и сте били физически интимни. Ако пък си почитателка на старомодната наклонност да се пазиш за първата брачна нощ, то сигурно има какво да научиш за твоя сътрудник в полово отношение. Може би си нетърпелива да опознаеш света на интимността след брака и удоволствието, което носи, само че колкото и вълнуващо да ти звучи, в случай че е изцяло непознато и ново за теб, може би ще срещнеш и някои проблеми. Докато физическата фамилиарност е напълно предстояща и естествена, то проблемите, които идват с нея, са най-неочаквани за младоженците. Сексуалните връзки са изключително значими да поддържат брака и връзките сред двойките. Проблемите, с които се сблъскват множеството сътрудници, постоянно наподобяват нерешими на пръв взор. Но за всеки проблем си има решение, без значение какъв е той.

Предлагаме ти няколко съвета за това по какъв начин да разрешиш проблемите в интимността с твоя брачен партньор. Заслужаваш да се насладиш на първата брачна нощ, както и на всички останали нощи, споделени с него.

Колко постоянно младоженците би трябвало да вършат обич

Правилният отговор е – колкото пъти желаят. Нормално е изначало да вършиме обич по няколко пъти дневно, тъй като либидото се ускорява през първите няколко месеца от брака. Няма значение от това какъв брой постоянно сте интимни. Единственото значимо е и двамата да имате предпочитание и да сте на едно мнение. Твърде евентуално е да изпитваш дискомфорт, както физически, по този начин и прочувствен, по отношение на това какъв брой постоянно вършиме обич. Възможно е един от вас двамата да е по-сексуален и да изпитва непрекъснато физическа потребност от това, а другия да изпитва стеснение от мощното предпочитание на колегата си. Ако изпитваш някакъв дискомфорт, неотложно би трябвало да споделиш със брачна половинка си и двамата да го разрешите.

Нужно ли е да се пазите

Независимо от обстоятелството, че към този момент сте брачна двойка, сигурността си остава преди всичко. Преди да започнеш да водиш сексуален живот със брачна половинка си е целесъобразно да посетиш гинеколога и да се увериш, че всичко е наред. Използването на защитни средства по време на сексуален акт също е нужно. Това, че си омъжена за него, не значи, че си подготвена да бъдеш майка, нито пък той е квалифициран да е татко. Грешните познания и техники постоянно водят до нежелана бременност, която от време на време носи със себе си непредвидена реакция от страна на твоя брачен партньор. Затова сигурността си остава преди удоволствието и пристрастеностите.

Проблеми по време на половия акт

Проблемите, с които ще се сблъскате със брачна половинка ти като преждевременна еякулация или липса на оргазъм, не трябва да се отразяват нито на връзките ви, нито на самочувствието. Те са в резултат от неналичието на опит и от двама ви, както и терзанието, което изпитвате, до момента в който вършиме обич. Физическата фамилиарност се усъвършенства с времето и практиката, и това, че в този момент не ви се получава, не значи, че постоянно ще е по този начин.

Митовете въздействат на мислите

Повярвайте – сантименталните филми и книги са въодушевени от всичко друго, само че не и от действителността. Загърби митовете за първата брачна нощ и цялата тази сладникава визия за любовта като цяло. Ти не си актрисата от сериала, а жена, която преди малко се омъжи за индивида, който обича, само че любовта ви няма нищо общо с тази на екрана.

Липса на връзка

Това е най-голямата неточност, която вършат множеството младоженци. Ако не приказваш със брачна половинка си за половите си потребности, той няма по какъв начин да разбере какво харесваш и искаш. Значението на интимните връзки е основно в брака, само че неналичието на връзка води до проблеми в интимността.

Управление на времето

Още един проблем за съпрузите. Ако след медения месец, любовната ви приказка свърши и на нейно място застане работата, семейството и фамилията и приятелите, сигурно това ще се отрази на брака ви. Независимо от вашите задължения, имате потребност един от различен, както прочувствено, по този начин и физически. Не позволявайте на тези неща да потушат желанието за фамилиарност. Сега, повече от всеки път би трябвало да вършиме обич и да се наслаждавате вашия брак. Всичко останало може да изчака.

Вижте още ⤵️

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР